Waterscooters

Tweedehands waterscooters

Laarhoven Voertuigen in Dordrecht is hét adres voor de inkoop en verkoop van waterscooters. Wij hebben altijd een groot aanbod tweedehands jetski’s in huis van merken als Seadoo, Yamaha, Superjet en Kawasaki. Ook kopen wij het hele jaar occasions in. Zowel voor de inkoop als de verkoop van waterscooters kunt u bij Laarhoven Voertuigen altijd rekenen op een eerlijke prijs.

Jetskis in Dordrecht

Om ons volledige aanbod tweedehands waterscooters te bekijken kunt u langskomen bij Laarhoven Voertuigen aan de Daltonstraat 12 in Dordrecht. Ons assortiment wordt voortdurend vernieuwd. Bij Laarhoven Voertuigen vindt u altijd de jetski waar u naar op zoek bent. Wij zijn niet alleen eenvoudig bereikbaar vanuit Dordrecht, ook vanuit naburige plaatsen als Zwijndrecht, Papendrecht en ’s-Gravendeel staat u zo bij ons voor de deur.


Topkwaliteit
waterscooters

Waarom zou u voor veel geld een gloednieuwe jetski kopen, terwijl u voor minder geld ook een prima tweedehands exemplaar kunt aanschaffen. Wanneer u bij Laarhoven Voertuigen een occasion koopt, bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Wij checken de waterscooters op gebreken zodat u veilig het water op kunt. Wij bieden onze jetski’s altijd aan voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Specialist in vaartuigen

Naast waterscooters kunt u bij Laarhoven Voertuigen ook terecht voor uiteenlopende modellen tweedehands boten. In ons voortdurend doorstromende aanbod vindt u onder meer speedboten en sloepen. Ook bij deze vaartuigen geldt dat u altijd verzekerd bent van kwaliteit voor een concurrerende prijs.

Tweedehands voertuigen

Bij Laarhoven Voertuigen bent u eveneens op het juiste adres voor occasions voor op de weg. Wij hebben altijd een zeer uitgebreid aanbod tweedehands auto’s van merken als Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault, Citroen, Seat, Honda en Suzuki. Uiteraard kopen wij ook gebruikte auto’s in.

Voordelige scooters en brommers

U kunt natuurlijk ook voor een voordelige scooter of brommer kiezen. Bij Laarhoven Voertuigen kunt u terecht voor scooters van merken als Vespa, Yamaha, Aprilla en Peugeot en wij hebben brommers in huis van Tomos, Puch, Solex en Honda.

Zonder afspraak langskomen

Wilt u uw huidige waterscooter of een ander voertuig verkopen? Kom dan langs bij Laarhoven Voertuigen in Dordrecht. Een afspraak maken is niet nodig. Wij staan u eveneens graag bij met deskundig advies op het gebied van jetski’s en andere vaartuigen. Graag tot ziens bij Laarhoven Voertuigen!