Scooters

Tweedehands scooters

Laarhoven Voertuigen in Dordrecht biedt een gevarieerd assortiment tweedehands scooters. U kunt onder meer bij ons terecht voor occasions van merken als Vespa, Yamaha, Aprilla en Peugeot. Bij Laarhoven Voertuigen vindt u altijd een mooi geprijsde scooter die perfect aansluit bij uw wensen. Wij zijn ook hét adres in Dordrecht voor de inkoop van occasions. Wij nemen uw gebruikte scooter graag van u over, natuurlijk voor een eerlijke prijs.

Scooters in Dordrecht

Bezoek Laarhoven Voertuigen en kom ons volledige aanbod tweedehands scooters bekijken. Wij zijn gevestigd aan de Daltonstraat 12 in Dordrecht. Laarhoven Voertuigen is ook makkelijk te bereiken vanuit nabijgelegen plaatsen als Zwijndrecht, Papendrecht en ’s-Gravendeel. Omdat wij voortdurend occasions inkopen vernieuwt ons aanbod zich continu. Voor de verkoop van uw scooter kunt u zonder afspraak bij ons langskomen.


Topkwaliteit
occasions

Natuurlijk kunt u veel geld neertellen voor een gloednieuwe Vespa, Yamaha, Aprilla of Peugeot scooter, maar waarom zou u niet kiezen voor een goedkoop tweedehands exemplaar? Wanneer u een occasion koopt bij Laarhoven Voertuigen bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Wij verkopen onze scooters voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Tweedehands brommers

Naast tweedehands scooters kunt u bij Laarhoven Voertuigen ook terecht voor de inkoop en verkoop tweedehands brommers. Wij kopen en verkopen brommers voor concurrerende prijzen. U kunt onder meer bij ons terecht voor brommers van merken als Tomos, Puch, Solex en Honda. Met onze brommers kunt u veilig en voordelig de weg op.

Ook voor autos

Bij Laarhoven Voertuigen kunt u verder terecht voor tweedehands auto’s van vrijwel alle bekende merken. Wij lopen de auto’s altijd na op gebreken, zodat u meteen veilig de weg op kunt. U kunt ook bij ons langskomen wanneer u uw huidige auto wilt verkopen.

Vaaroccasions

Ook voor vaaroccasions bent u bij Laarhoven Voertuigen op het juiste adres. Een tweedehands boot of waterscooter is voordeliger dan u denkt. Wij bieden een gevarieerd assortiment vaaroccasions. Doordat wij voortdurend boten en waterscooters inkopen wordt ons aanbod continu bijgevuld.

Bezoek Laarhoven Voertuigen

Kom langs bij Laarhoven Voertuigen als u op zoek bent naar goede kwaliteit tweedehands scooter. Als als u uw huidige scooter wilt verkopen, kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.