Brommers

Tweedehands brommers

Laarhoven Voertuigen is hét adres in Dordrecht voor de inkoop en verkoop van tweedehands brommers. Wij hebben altijd een breed assortiment brommers in huis van merken als Tomos, Puch, Solex en Honda. Wij kopen voortdurend nieuwe occasions in, zodat het aanbod altijd optimaal blijft. Laarhoven Voertuigen koopt en verkoopt tweedehands brommers voor een eerlijke prijs.

 

Brommer occasions in Dordrecht

Bezoek Laarhoven Voertuigen en maak kennis met ons complete aanbod tweedehands brommers. Wanneer u langskomt op onze vestiging aan de Daltonstraat 12 in Dordrecht kunt u verschillende merken en modellen brommers met elkaar vergelijken. Laarhoven Voertuigen is ook makkelijk bereikbaar vanuit Zwijndrecht, Papendrecht en ’s-Gravendeel. Wanneer u uw huidige brommer wilt verkopen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen.


Veilig de weg op

Wij hebben alle ingekochte brommers nagelopen op gebreken. U kunt meteen veilig de weg op met uw aankoop. Met een tweedehands brommer bent u stukken goedkoper uit dan met een nieuw exemplaar. Uiteraard is een brommer ook stukken voordeliger in brandstofverbruik in vergelijking met een auto. Laarhoven Voertuigen verkoopt occasions voor een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Inkoop en verkoop scooters

Bent u niet op zoek naar een brommer, maar naar een tweedehands scooter? Ook dan bent u bij Laarhoven Voertuigen aan het juiste adres. Wij verzorgen de inkoop en verkoop van topkwaliteit scooteroccasions van merken als Vespa, Yamaha, Aprilla en Peugeot. In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een scooter die perfect bij uw wensen past.

 

Tweedehands autos

Misschien kent u Laarhoven Voertuigen vooral als dealer in tweedehands auto’s. Ook voor deze occasions kunt u nog steeds bij ons terecht. Wij bieden een voortdurend wisselend aanbod van een groot aantal merken. Ook voor de verkoop van uw auto kunt u altijd bij ons langskomen.

 

Voordelige vaaroccasions

Een eigen bootje: wie droomt er niet van? Een nieuwe boot is een flinke investering, maar waarom zou u niet voor een tweedehands exemplaar kiezen? Laarhoven Voertuigen heeft een groot en gevarieerd assortiment tweedehands boten en waterscooters van topkwaliteit, waarmee u heerlijk van het water kunt genieten.

 

Loop eens bij ons binnen

Als u op zoek bent naar een tweedehands brommer of een andere occasion, dan is het aan te raden om een keer binnen te lopen bij Laarhoven Voertuigen in Dordrecht. U kunt op uw gemak verschillende merken en modellen met elkaar vergelijken. Bij vragen kunt u altijd één van onze medewerkers aanspreken.