Auto’s

Tweedehands autos

Laarhoven Voertuigen is hét adres in Dordrecht voor de inkoop en verkoop van occasions. Wij bieden altijd een uitgebreid aanbod tweedehands auto’s van merken als Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault, Citroen, Seat, Honda en Suzuki. Of u nu een occasion bij ons wilt kopen óf verkopen: bij Laarhoven Voertuigen bent u altijd verzekerd van een eerlijke prijs.

Occasions in Dordrecht

Bezoek Laarhoven Voertuigen om ons volledige aanbod tweedehands auto’s te bekijken. U vindt ons autobedrijf aan de Daltonstraat 12 in Dordrecht. Als u uw huidige auto wilt verkopen kunt u gewoon bij ons langsrijden: wij helpen u direct. Laarhoven Voertuigen is ook goed bereikbaar vanuit nabijgelegen plaatsen als Zwijndrecht, Papendrecht en ’s-Gravendeel.


Topkwaliteit
occasions

Alle tweedehands auto’s bij Laarhoven Voertuigen zijn nagelopen op gebreken. Met onze occasions kunt u altijd veilig de weg op. Wij kopen alle merken auto’s in en wij hebben altijd een groot aanbod voertuigen van diverse prijsklassen in huis. Onze voorraad occasions wisselt voortdurend. Bij Laarhoven Voertuigen vindt u altijd de auto die past bij uw wensen.

Tweedehands Vaartuigen

Behalve voor de inkoop en verkoop van auto’s kunt u bij Laarhoven Voertuigen ook terecht voor de inkoop en verkoop van vaartuigen als boten en waterscooters. Ook voor onze tweedehands boten en waterscooters geldt dat altijd verzekerd bent van kwaliteit voor een concurrente prijs. Bent u op zoek naar een tweedehands boot of waterscooter? Kom dan een keer langs bij Laarhoven Voertuigen.

Brommers en scooters

Ook voor tweedehands brommers en scooters bent u bij Laarhoven Voertuigen op het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd de brommer of scooter die bij uw wensen past. U kunt onder meer bij ons terecht voor scooters van merken als Vespa, Yamaha, Aprilla en Peugeot. Op het gebied van brommers kunt u bij ons terecht voor merken als Tomos, Puch, Solex, Honda.

Welkom bij Laarhoven Voertuigen

Kom langs bij Laarhoven Voertuigen om uw tweedehands auto te kopen of te verkopen. Laarhoven Voertuigen is dé betrouwbare autohandelaar van Dordrecht en omstreken. Zowel bij de inkoop als de verkoop van occasions bieden wij altijd een eerlijke prijs. Onze medewerkers staan eveneens voor u klaar met deskundig advies.